Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

senderx
31-01-2016 14:50
no dobra, dawno się tu nic nie działo..ale prawda jest taka że jeździmy ostro! Uśmiech

senderx
07-07-2015 09:53
Panie i Panowie, czas do PinczowXC można zacząć odliczać - 19.07.2015

senderx
12-02-2015 19:16

BartezXC
09-02-2015 13:05
Mich ale ocb ? Uśmiech

senderx
07-02-2015 18:44
Trudna trasa, bo to jest cross, i są turbulencje. Jazda wymaga wysiłku i siły pchającej Uśmiech

Najbliższe imprezy

Brak wydarzeń

Kalendarz

<< Luty 2023 >>
Po Wt śr Cz Pi So Ni
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Brak wydarzeń.

Facebook

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnio na forum

Najnowsze tematy
· Czas na pętli Ponidz...
· Terminy ŚLR 2014
· Wyjazd na Puchaś Świ...
· [Internet] Wspólne z...
· Ponidzie XC 2014 (?)
Najciekawsze tematy
Brak tematów na forum

Aktualnie online

· Gości online: 13

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 30
· Najnowszy użytkownik: Dawid98

Zobacz temat

Drukuj temat
Trening 9 kwietnia - Lany Poniedziałek :)
Franio
Szosa z pińczowskimi oldbojami.
Zbiórka 10:00 pod Urzędem Miasta.

Cykloza
Powinienem się zjawić.

Cykloza
Aleście mnie, krucafuks, przeciągnęliUśmiech. Dobrze, że Trekbuddiego miałem, bo tak mnie Oldboje poprowadzili, że się droga skończyła i gdzie tu jechać???... W końcu dojechałem na 13tą, żonka się trochę ofunfała, ale już jej przeszłoZ przymrużeniem oka. Rodzinny obiad z małym poślizgiem, ale zaliczony.

arq
byłem pod UM o 10:10, ale już was nie było.w sumie mój błąd bo nie napisałem,że wybieram się z Wami Uśmiech . A telefonu ze soba nie miałem. Zrobiłem więc małą, szybką traskę( ok. 20km) bo jakoś samemu nie miałem chęci i mocy na dłuższą jazdę Uśmiech

BartezXC
@Cykloza - ja po dzisiejszej jeździe jestem nieźle wyjechany, nakręciliśmy z młodym ponad 70 km. Po 30 kilometrach odłączyliśmy się od oldbojów bo Franio stwierdził, że narzucili zbyt mocne tempo i nie chce mu się z nimi ścigać Szeroki uśmiech Ale to była zaleta bo przynajmniej zobaczył gród w Stradowie, taka mała wycieczka krajoznawcza połączona z solidnym treningiem.

@Wolver - szkoda, że Cię nie było - ale Bronek jak już było 6-7 po stwierdził, że nie czekamy i jedziemy. Mogłeś dać znać na forum to byśmy zaczekali na Ciebie Uśmiech

Generalnie dzisiejszy dzień z rowerem należy zaliczyć do udanych

Ps. Franio czekamy na fotki :]

Pzdr

Franio
Arek, to którędy ty do rynku jechałeś? Przez Be Cha? Gdybyś jechał "cmentarną" to byśmy się minęli Uśmiech

Bartek, z oldbojami to możemy pojeździć jak nie będzie "profesjonalisty" Szeroki uśmiech
Z fotkami jest mały problem, bo coś net mi słabo chodzi i póki co nie mogę ich wrzucić na serwer.

BartezXC
Tak racja, profesjonalisty z Wałbrzycha Szeroki uśmiech

Franio
Nadal mam problemy z netem, ale większość fotek udało mi się wrzucić tutaj: https://picasaweb...utShgY-kYA

senderx
spoczko fotki wyszły, a ta ścieżka w stradowie to wygląda jak do wioski Hobbitów Uśmiech musimy tam w maju pojechać

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.11
27,191,166 unikalne wizyty