Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

senderx
31-01-2016 14:50
no dobra, dawno się tu nic nie działo..ale prawda jest taka że jeździmy ostro! Uśmiech

senderx
07-07-2015 09:53
Panie i Panowie, czas do PinczowXC można zacząć odliczać - 19.07.2015

senderx
12-02-2015 19:16

BartezXC
09-02-2015 13:05
Mich ale ocb ? Uśmiech

senderx
07-02-2015 18:44
Trudna trasa, bo to jest cross, i są turbulencje. Jazda wymaga wysiłku i siły pchającej Uśmiech

Najbliższe imprezy

Brak wydarzeń

Kalendarz

<< Marzec 2025 >>
Po Wt śr Cz Pi So Ni
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Brak wydarzeń.

Facebook

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Ostatnio na forum

Najnowsze tematy
· Czas na pętli Ponidz...
· Terminy ŚLR 2014
· Wyjazd na Puchaś Świ...
· [Internet] Wspólne z...
· Ponidzie XC 2014 (?)
Najciekawsze tematy
Brak tematów na forum

Aktualnie online

· Gości online: 17

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 30
· Najnowszy użytkownik: Dawid98

Zobacz temat

Drukuj temat
ŚLR Daleszyce
Franio
Jak wyjedziemy po 8, to w Daleszycach powinniśmy być po 9. Master startuje o 10:30, więc mam około 1h na przebranie, zapięcie czipa, numeru, rozgrzewkę, itd. Chyba powinienem się wyrobić na styk.

Franio
Jest sprawa :) Miałem jechać jutro do Kielc, ale niestety nie mogę, a chciałem kupić żele nutrenda na maraton. Będzie ktoś jutro albo w sobotę w Kielcach i mógłby mi je kupić?

Bartek pisał, że mógłby, tylko czy to aktualnie?

siemin
Mogłeś wczoraj napisać, dzisiaj byłem ;P

Franio
Wczoraj to myślałem, że sam pojadę, ale plany mi się nieco pozmieniały...

senderx
hej chłopcy, jak by padało to ja nie jadę,
raczej się nie zanosi na deszcz, ale tak informacyjnie

Franio
A ja właśnie słyszałem, że w niedzielę może popadać...
A jak ty nie jedziesz, to ja nie mam transportu, więc kicha.

Chyba, że Arek wziąłby samochód..
No nic, zobaczymy. Najlepiej, żeby nie padało :)

Franio
Jakie oponki zakładacie na jutro?

BartezXC
ja tył kenda karma, przód geax barro race

ps. jeśli się pogoda nie poprawi to zakładam coś grubszego na przód

Franio
Bartek, a nie lepiej na tył dać coś agresywniejszego (Barro Mountain w moim przypadku), a na przód Karmę/Saguaro?

Franio
I jak po wyścigu? Ja ledwo żyję... Szeroki uśmiech

Cykloza
Właśnie miałem Cię zapytać, jak tam po Masterze... ale odpowiedź już mamUśmiech Gratki z pierwszego miejsca w kategoriiZ przymrużeniem oka

Ja w sumie po maratonie spoko, pod koniec miałem parę skurczów w łydkach, ale nie przyjechałem zbytnio zmęczony. Jedyne, co później czułem, to zakwasy w udach - podjazdy jednak dały w tyłek. Wieczorem zrobiłem sobie 30 minut spokojnej jazdy regeneracyjnej i dzisiaj jest już ok.

Wyślę maila do ŚLR odnośnie przypisania nas do drużyny - a właściwie braku przypisania, coś im się pozajączkowało.

P.S. Wszyscy z Fana awansowali o jedno miejsce, jakiś błąd był w pierwszych wynikach.

BartezXC
Franio gratulacje 1 miejsca w kategorii, jednak szkoda że nie miałeś rywali Szeroki uśmiechSzeroki uśmiech

Trasa łatwa technicznie lecz wymagająca siłowo. Z tym pierwszym miejscem na fanie to faktycznie jakaś pomyłka, bo pierwszy zawodnik jechałby ze średnią ponad 30 km/h Szeroki uśmiech

Pzdr

senderx
Gratulacje jeszcze raz dla naszego Mastera! no i 500 pkt dla drużyny Uśmiech -> to też się liczy!

siemin
Gratulację wyników Szeroki uśmiech
Pozdrawiam !

Franio
Tomek, Master był przeje...any. Do pierwszego podjazdu cisnąłem ostro tuż za czołówką przy pulsie ~200, ale na pierwszym zjeździe w błocie uciekło mi przednie koło i zaliczyłem glebę. Do ok. 20km jeszcze cisnąłem i miałem średnią 20-22km/h, ale po rozjeździe zaczęła się katorga. Mega ciężkie podjazdy i zjazdy. Non stop kamienie, błoto, single. Ten stromy, najtrudniejszy zjazd na Fanie pod koniec to był pikuś przy tych na Masterze. Po około 50km zacząłem już czuć nogi i jechałem spokojnie swoim tempem, bo łydki były już na granicy skurczu. W open nie zawojowałem, no ale jest 1 miejsce MJ i 500 punktów dla teamu Szeroki uśmiech Teraz już wiem co i jak, więc następnym razem powinno być lepiej Uśmiech

Cykloza
Domyślam się, dlatego na Mastera się nie porywamZ przymrużeniem oka.

Co do gleby, to chyba w tym samym miejscu leżeliśmy, ja też zaliczyłem dzwonka na pierwszym zjeździe.

Franio
Ja miałem chyba za lekko skręconą kierownicę i od tej gleby do mety jechałem już z przekrzywioną Szeroki uśmiech

arq
Franio gratulacje raz jeszcze ! Dla reszty ekipy też, bo wszyscy ukonczyli Z przymrużeniem oka

Mnie jechało się bardzo dobrze.
Tylko te skurcze w łydkach, cóś trzeba będzie z tym zrobić...
A może więcej treningu pomoże Szeroki uśmiech

vonka
Franio napisał(a):

Ja miałem chyba za lekko skręconą kierownicę i od tej gleby do mety jechałem już z przekrzywioną Szeroki uśmiech

dobrze ze trafiles w mete z ta kierownicaUśmiech a nastepnym razem musisz miec swojego fotografa bo takie chwile trzeba uwieczniac!!!!!

Franio
Na następnym edycjach o podium już tak łatwo może nie być, bo rozmawiałem z chłopakami z Fana i zastanawiają się nad zmianą dystansu Pokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.19
47,902,753 unikalne wizyty